CAB4SURE

CAB4SURE 

CAB4SURE is één van de handelsnamen van D.M. Taxi. D.M. Taxi is als éénmansbedrijf opgestart in 2019. Dus met een bedrijf dat nog maar 4 jaren jong is, toch besloten om met de tijd mee te gaan en een taxi-app te laten ontwikkelen.

De taxi-app van CAB4SURE is sinds mei 2022 live en te vinden in de Playstore en Appstore. In volgende fases zal de taxi-app nóg gebruikvriendelijker gemaakt worden met vele extra's.

CAB4SURE vindt dat de taxi-app die er nu zijn, net als de normale taxitarieven van de 'straattaxi's', te duur zijn. Of zoals de internationale taxi-app's weer extreem goedkoop zijn, waardoor een professionele taxichauffeur geen toekomst kan hebben. Vandaar dat CAB4SURE een taxi-app heeft laten ontwikkelen met daar een kortingsstaffel in verwerkt. Hiermee zal de klant een eerlijkere tarief betalen én de chauffeur zijn beroep gezond kunnen blijven uitvoeren. 


David Mohan

Eigenaar D.M. Taxi en wonende in Den Haag

'Personenvervoer is een servicegericht beroep. Het draait niet alleen om de cijfers. Ben je hulpzaam, vriendelijk en houd je je aan je afspraken, dan heb je toekomst'.