CAB4SURE

Met de taxi app van CAB4SURE in 3 stappen snel en eenvoudig een voordelige taxi boeken.

Zodra u de app heeft gedownload en geïnstalleerd, kunt u gebruik maken van de diensten van CAB4SURE.


Stap 1

Voer uw ophaal- en bestemmingsadres, datum en tijd in. 

De app gebruikt uw locatie om uw ophaaladres te bepalen. Uiteraard kunt u een ander ophaaladres invoeren. Voor het gemak kunt u tevens een populaire bestemmingsadres kiezen. Vervolgens geeft u aan wanneer u opgehaald dient te worden.


Stap 2

U kiest uw type vervoer.

De afstand, de tijd en de prijs worden hier direct aangegeven. Hier wordt rekening gehouden met kortingen die kunnen oplopen tot wel 60% van de normale taxiprijs.


Stap 3

U voert uw gegevens in.

In het vakje opmerking kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel bagage uw heeft, er eventueel een rollator mee gaat, er een huisdier mee vervoerd zal worden, en/of andere bijzonderheden.


Nadat u de aanvraag bevestigd heeft, ontvangt u direct per email een kopie van uw aanvraag. Bij het vinden van een geschikte vervoerder zal CAB4SURE uw aanvraag definitief bevestigen. Hiermee is de aanvraag rond en ontvangt u nog een vervolgmail. Hierin vind u de gegevens van de vervoerder en een betalingslink. Wij verzoeken u dan ook direct gebruik te maken van het betalingslink. 

Op de door u aangegeven datum en tijdstip zal de vervoerder voor u klaarstaan. In de meeste gevallen heeft de vervoerder al per sms, whatsapp of telefonisch contact met u opgenomen.