CAB4SURE


David Mohan

Geboren te Breda in 1976

Samenwonend in Den Haag

in de Bomenbuurt en inmiddels vader.

Vanaf augustus 2019 bekleed ik weer het beroep als taxichauffeur. Eerder heb ik het eerst uitgeprobeerd en dat is goed bevallen. In de tussentijd ben ik tevens werkzaam geweest op de grote bus. Nu rijd ik dus afwisselend in de taxi, op de kleine bus (leerlingenvervoer) en op de grote bus in het openbaar vervoer.


Mijn cv is behoorlijk lang en strekt zich uit van militair zijn, het adviseren van verzekeringen tot logistieke supervisor, horecamedewerker, gevelreiniger etc etc. In alle beroepen kan ik wel stellen erg klantgericht te zijn. Nu spreekt het klantencontact, het ondernemerschap en de planning mij erg aan. Ik hoop dan ook dat ik lang mag blijven genieten van het beroep in het personenvervoer.
zoektermen; taxivervoer, goedkope taxi, taxi, cab, voordelig met de taxi, goedkope airportvervoer, airporttaxi, luchthaventaxi, airport cab, personen vervoer, personen transport, spoed taxi, taxi for sure, taxirit, voordelige taxirit, nieuwe taxi, taxi app, eerlijk, net, professioneel, cheap cab, reliable cab, zoek een taxi, taxibedrijf, zakelijk vervoer, zakelijke personenvervoer, taxicompany, urgent cab, taxichauffeur, cabdriver, chauffeur, driver, taxi Den Haag, taxi Rijswijk, taxi Delft, taxi Wassenaar, taxi bestellen, local taxi near me, simpel, contractvervoer